1

Temat: czy 21.12.2012

będziecie ganiać po galeriach handlowych w poszukiwaniu prezentów? czy będziecie oglądać choinki na bazrku ? czy będziecie słuchać kolęd w samochodzie ?

czy może jednak na wszelki wypadek weźmiecie urlop i spędzicie ten dzień w domu z rodziną ?

takie tam pytanie do niedowiarków. smile

2

Odp: czy 21.12.2012

p.s. sam nie wiem co zrobię. wink

3

Zapewne będę ganiac za prezentami i przygotowywać wigilię smile

A ja myślę, że całe zło tego świata bierze się z myślenia. Zwłaszcza w wykonaniu ludzi całkiem ku temu nie mających predyspozycji.

4

A ja sobie usiondem przy oknie ,otworzę sobie piwko a następnie wyczyszczę sobie swego ACP 1911 A1, a następnie załaduję go  i bendę sobie popijał piwko i sobie spoglondał na ulicę hahahahaha

5

navajo888 napisał/a:

A ja sobie usiondem przy oknie ,otworzę sobie piwko a następnie wyczyszczę sobie swego ACP 1911 A1, a następnie załaduję go  i bendę sobie popijał piwko i sobie spoglondał na ulicę hahahahaha

zaczynam się Ciebie bać stary... big_smile

si vis pacem, para bellum.

6

Beket napisał/a:
navajo888 napisał/a:

zaczynam się Ciebie bać stary... big_smile

Beket nie potrzebnie się mie boisz hahaha ,tylko bendę sobie spokojnie czekał na ten koniec świata hahahaha

7

DO NAVAJO, wiesz jestes sporym optymista jesli ze swojego 9 pietra chcesz przezyc to co opisuje Geryl.
raczej legniesz w gruzach a z 9 piętra cieżko bedzie ci przeżyc zawalenie budynku, poza tym weź pod uwage trzęsienia ziemi, uskoki jakie sie pojawia i ewentualnie powódź.......ale nic i niczego nie jest sie pewien,wiec good luck!!:)

8

Pablo thank you !!!

9

Chata dla wymagających :
http://www.terravivos.com/
wink

si vis pacem, para bellum.

10

Będzie Święta 2012

11

No to latające mieszkanie to kusząca propozycja ^^ ale nie widziałem w nim baterii słonecznych ani innego źródła zasilania po za tym nawet gdyby przeżyli w takiej "chacie" to musieli by mieć wystarczające zapasy jedzenia oraz wody bo od razu na ziemię nie mogli by wrócić z wiadomych przyczyn ;].

12

Obecna cywilizacja pdnie niebawem na 100 %